Sponsring

Imarc Borr AB  – Stolt sponsor av lokal ungdomsidrott

Något vi tror på starkt är att kunna hjälpa till där vi själva verkar. Vilket vi gör genom att sponsra våra lokala ungdomsföreningar.
Det vi gör för våra barn och ungdomar idag skapar ett bättre samhälle imorgon. Föreningar idag kämpar med ideella krafter för att kunna finnas där för allas ungdomar.
Vi på Imarc Borr tror att om vi kan ge en del i syftet att stötta och hjälpa barn och unga inom idrott och hälsa i de områden där våra kunder finns, så är det ett fint sätt för oss att ge tillbaka och visa uppskattning till våra kunder och samhället vi verkar i.

Det lilla gör det stora.

Tre anrika bolag 150 års erfarenhet under samma tak

Säffle Brunnsborrning

Säffle Brunnsborrning grundades 1978 av Nisse Edqvist som sedan har haft sina tre döttrar som arvtagerskor av bolaget. Johan Jansson började arbeta 1981 under Nisse och även döttrarna innan han själv tog över borrföretaget 1996 i egen regi.
Sedan 2010 är det vår nuvarande VD Daniel Carlsson som driver företaget. Där Johan efter övertagandet fortsatt har en viktig roll i företagets fortsatta utveckling.
2019 skedde ett officiellt namnbyte från Säffle Brunnsborrning till Imarc Borr AB.

Karlstad Brunnsborrning

Karlstads Brunnsborrning som kom igång under 1990-talet med Jonas Forsberg i spetsen. Jonas sålde vidare företaget till Peter Hedlund som drev företaget vidare i några år. För att sedan 2011 övergå till Säffle Brunnsborrning.

Sunne Brunnsborrning

Sunne Brunnsborrning började på 60-talet med en linstöt som borrade 3 meter per dag på en bra dag. 1968 kom tryckluft maskinerna som liknar de som vi använder idag. Från start jobbade grundaren Bertil Nilsson ensam i företaget för att sedan på 80-talet ha 4 riggar igång. 1985 tar två av sönerna, Eive och Conny över. 2010 köper Anders Nilsson med familj företaget. Men sedan 2019 ligger Sunne Brunnsborrning i Imarc Borrs drift.

Välkommen att kontakta oss för konsultation och kostnadsfri offert!