Anmäla till kommun

Kommuner har olika regler för att ansöka om tillstånd för värmepump. Här har vi samlat flera olika länkar till kommuner i vårt område. Hittar ni inte er kommun, så kontakta oss gärna så hjälper vi er.

Arvika

Bengtsfors

Dals-Ed

Eda

Filipstad

Forshaga

Färgelanda

Grums

Hagfors

Hagfors blankett 

Hammarö

Karlstad

Kil

Kristinehamn

Mellerud

Munkfors

Storfors

Sunne

Säffle

Torsby

Åmål

Årjäng

Tre anrika bolag 150 års erfarenhet under samma tak

Säffle Brunnsborrning

Säffle Brunnsborrning grundades 1978 av Nisse Edqvist som sedan har haft sina tre döttrar som arvtagerskor av bolaget. Johan Jansson började arbeta 1981 under Nisse och även döttrarna innan han själv tog över borrföretaget 1996 i egen regi.
Sedan 2010 är det vår nuvarande VD Daniel Carlsson som driver företaget. Där Johan efter övertagandet fortsatt har en viktig roll i företagets fortsatta utveckling.
2019 skedde ett officiellt namnbyte från Säffle Brunnsborrning till Imarc Borr AB.

Karlstad Brunnsborrning

Karlstads Brunnsborrning som kom igång under 1990-talet med Jonas Forsberg i spetsen. Jonas sålde vidare företaget till Peter Hedlund som drev företaget vidare i några år. För att sedan 2011 övergå till Säffle Brunnsborrning.

Sunne Brunnsborrning

Sunne Brunnsborrning började på 60-talet med en linstöt som borrade 3 meter per dag på en bra dag. 1968 kom tryckluft maskinerna som liknar de som vi använder idag. Från start jobbade grundaren Bertil Nilsson ensam i företaget för att sedan på 80-talet ha 4 riggar igång. 1985 tar två av sönerna, Eive och Conny över. 2010 köper Anders Nilsson med familj företaget. Men sedan 2019 ligger Sunne Brunnsborrning i Imarc Borrs drift.

Välkommen att kontakta oss för konsultation och kostnadsfri offert!