Vattenbrunn

Vi erbjuder borrning av vattenhål samt installation av pump och grävning till hus. Du kan vara säker på att få en typgodkänd vattenbrunn som förser dig med friskt och gott dricksvatten i många år framöver.

I genomsnitt ligger vattenbrunnens djup mellan 40—100 meter. Ett djupare borrhål har flera fördelar. Ett exempel är att man får en större vattenreserv vid sjunkande vattennivåer och kan använda samma hål längre.

Om vattenborrningens plats består av grus/sandlager anlägger vi en filterbrunn. På detta sätt riskerar man inte att få grus och sand i vattnet.

Våra brunnsborrare utför vattenborrning smidigt och tekniskt korrekt med hjälp av våra moderna borriggar. Vi är väldigt måna om att du ska få vatten av högsta kvalitet. Råvattnet i brunnen har alltid sin egna speciella smak. Om det mot förmodan finns lukter och smaker som man vill få bort går detta i de allra flesta fall att göra med hjälp av speciella filter.

  • ”Jag är ännu imponerad över hur snabbt och smärtfritt du och din firma borrade det 145 meter djupa hålet i min trädgård. Jag är också imponerad över att ni gjorde det på ett så snyggt och städat sätt. Er ska jag varmt rekommendera till andra.”


    Bror Kolstad

  • ”Vill passa på att förmedla enkelheten med att anlita er gällande allt ifrån första kontakten, till verkställandet. Det är roligt att jobba med bra människor som kan sitt jobb och tycker att kunden är viktig. Det var mycket positivt att få återkoppling hela vägen genom projektet.”

     

    Fredric och Lucas

Vill du få offert eller veta mer?

Jag accepterar imarc.se integritetsvillkor

profil

Kontakta oss direkt

Säffle Brunnsborrning AB
Bifirmor: Karlstad Brunnsborrning AB / iMARC AB
Rotvägen 10
661 43, Säffle

Telefon:

0533-10100 / 0706-797517

Mail:

info@safflebrunnsborrning.se