Utförda jobb

Bergvärme borrning

På uppdrag av en företagskund gjorde vi en bergvärme borrning. Detta tog oss knappt 3 dagar och då inkluderades etablering och avetablering. Detta projektet gjorde vi tillsammans med Östgöta Vatten och Energiborrning. Superkul projekt med bra resultat på kort tid!

Vattenfall

På uppdrag av Vattenfall bytte vi ut en nerkörd lyktstolpe och lagade ett akut elavbrott intill vägen, under arbetet användes vår nya TMA-bil som skydd mot trafiken.

 

Privatkund

Det här arbetet gjorde vi på uppdrag av en privatkund. Vi borrade fram vatten samtidigt som vi också grävde avlopp och ordnade infiltrationsanläggningar. Här gjordes en helentreprenad som bidrog till att kunden fick ett funktionellt vatten- och avloppssystem.

  • ”Jag är ännu imponerad över hur snabbt och smärtfritt du och din firma borrade det 145 meter djupa hålet i min trädgård. Jag är också imponerad över att ni gjorde det på ett så snyggt och städat sätt. Er ska jag varmt rekommendera till andra.”


    Bror Kolstad

  • ”Vill passa på att förmedla enkelheten med att anlita er gällande allt ifrån första kontakten, till verkställandet. Det är roligt att jobba med bra människor som kan sitt jobb och tycker att kunden är viktig. Det var mycket positivt att få återkoppling hela vägen genom projektet.”

     

    Fredric och Lucas

Vill du få offert eller veta mer?

Jag accepterar imarc.se integritetsvillkor

profil

Kontakta oss direkt

Säffle Brunnsborrning AB
Bifirmor: Karlstad Brunnsborrning AB / iMARC AB
Rotvägen 10
661 43, Säffle

Telefon:

0533-10100 / 0706-797517

Mail:

info@safflebrunnsborrning.se