Om Imarc

Vi på IMARC har som mål att vara den självklara entreprenören inom gräv, schakt och borrning, samt vid arbeten för att tillgodose kunden med vatten, energi och avlopp.

Embryot till företagsnamnet IMARC kommer från från Daniels mor Inga-Marie Carlsson, med företagets bokstäver i sitt namn.  Betydelsen av vårt företagsnamn fungerar även som en bra förklaring till verksamheten som i grunden är ”i mark”.

IMARC innefattar sedan oktober 2011 både Säffle Brunnsborrning AB och Karlstad Brunnsborrning AB.
Dessa båda företag har sina egna tidslinjer och det är där av en lång historia som vi på IMARC har med oss.

Säffle Brunnsborrning med sina 40 år i branschen startades av Nisse Edqvist, som sedan har haft sina tre döttrar som arvtagerskor av bolaget, som i sin tur sedan har avlösts av Johan Jansson och nu vår VD Daniel Carlsson.

Säffle Brunnsborrning AB äger sedan 2011 även Karlstads Brunnsborrning som kom igång under 1990-talet med Jonas Forsberg i spetsen.

Vi är idag åtta anställda på IMARC och har förmånen att utöver detta också ha kvar Johan Jansson i bolaget, vilket ger en lång och gedigen trovärdighet och erfarenhet som vi gärna förmedlar i kontakten med våra kunder.

Vi på IMARC är nu verksamma inom Karlstad – Kristinehamn – Kil – Arvika – Årjäng – Hagfors – Forshaga – Åmål – Säffle – Bengtsfors.

Våra ledord

Kompetens – Engagemang – Kvalité – Flexibilitet

  • ”Jag är ännu imponerad över hur snabbt och smärtfritt du och din firma borrade det 145 meter djupa hålet i min trädgård. Jag är också imponerad över att ni gjorde det på ett så snyggt och städat sätt. Er ska jag varmt rekommendera till andra.”


    Bror Kolstad

  • ”Vill passa på att förmedla enkelheten med att anlita er gällande allt ifrån första kontakten, till verkställandet. Det är roligt att jobba med bra människor som kan sitt jobb och tycker att kunden är viktig. Det var mycket positivt att få återkoppling hela vägen genom projektet.”

     

    Fredric och Lucas

Vill du få offert eller veta mer?

Jag accepterar imarc.se integritetsvillkor

3273054_2048_1152